VNK Bouw, specialist in betonpalen bij schuttingen

Als bouwbedrijf is VNK Bouw al geruime tijd gespecialiseerd in schuttingen en betonpalen. Deze worden door ons verspreid door heel Nederland geleverd en geïnstalleerd. Vele soorten en motieven zijn in het verrassende assortiment van VNK Bouw terug te vinden. Er valt dus het een en ander te kiezen, waardoor de gewenste schutting met bijbehorende betonpalen voor jouw tuin er vast ook tussen zit. Wij komen de door jou geselecteerde schutting en betonpalen vervolgens graag plaatsen. De oude schutting en andere af te schrijven materialen zullen we bovendien keurig ontmantelen en afvoeren.

Waarom betonpalen?

Schuttingen die gemaakt zijn van beton, of van een combinatie van hout en beton, worden steeds populairder. Maar als je je tuin van omheining wilt voorzien die echt lang meegaat, dan is het aan te raden om (ook) betonpalen te plaatsen. Zoals bekend heeft beton een zeer lange levensduur en is het enorm slijtvast. Daarnaast zijn betonpalen in veel meer soorten, kleuren en varianten verkrijgbaar dan menigeen denkt. Grote kans dat er ook voor jouw tuin en in jouw smaak bij zit. Belangrijk is wel om betonpalen te kiezen die qua materiaal ook daadwerkelijk bij jouw schutting passen. Neem gerust contact op met VNK Bouw, want onze specialisten kunnen je hier alles over vertellen. Het plaatsen van betonpalen is vervolgens niet heel eenvoudig. Ten eerste is dit namelijk erg zwaar werk en bovendien zijn er enkele belangrijke zaken om rekening mee te houden. Verstandig is dan ook om dit pittige karwei over te laten aan de experts van VNK Bouw. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en dat het snel voor elkaar is.

Beton en Houten Schutting VNK Bouw

Inspiratie opdoen?

Kom dan eerst al onze schuttingen bezichtigen in onze Showroom in Herten. Hier kun je alle verschillende stijlen, motieven en kleuren bezichtigen om zo jouw keuze te maken voor een prachtige nieuwe schutting. Heb je advies nodig? Onze specialisten voorzien je graag van advies.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Waarin onderscheidt VNK Bouw zich?

Wanneer je VNK Bouw inschakelt voor jouw toekomstige schutting met bijbehorende betonpalen, dan maak je een uitstekende keuze. Wij staan bekend als professioneel en betrouwbaar. Bij al onze werkzaamheden houden we namelijk rekening met alle mogelijke bijkomende aspecten, waaronder bijvoorbeeld de al aanwezige water- en stroomvoorzieningen in de tuin. Verder weten we ons te onderscheiden via de volgende facetten:

  • Ervaren expert in alle soorten schuttingen
  • Ruime collectie aan schuttingen; veel afwisseling in kleuren en motieven
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Bezichtigingen mogelijk in onze showroom
  • Totale ontzorging in het volledige traject, van advies tot montage

Contact met VNK Bouw

Wil je meer informatie over de schuttingen en betonpalen uit ons assortiment? Of wil je meer weten over onze manier van werken of de tarieven die we hanteren? Je kunt gerust contact met ons opnemen, want onze behulpzame specialisten beantwoorden graag al je vragen. Bel 06-28561678, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul ons contactformulier in. Op deze manieren kun je uiteraard ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Schakel je VNK Bouw in, dan zul je snel tot de ontdekking komen dat wij het juiste bouwbedrijf zijn met betrekking tot betonpalen voor jouw schutting.