VNK Bouw levert, bouwt en plaatst jouw betonschuttingen
VNK Bouw levert en installeert moderne betonschuttingen in heel Nederland. Grijs beton wordt vrijwel nooit meer toegepast. Hip en modern is in! Vrijwel alle motieven zijn in het moderne assortiment van VNK Bouw te verkrijgen. Echter de uiteindelijke uitstraling van de betonschutting is wel afhankelijk van je keuze uit het assortiment aan dessins dat verkrijgbaar is. Die keuze mag jij maken. Wij komen de schutting installeren

Waarom een betonschutting?

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen is geen fundering nodig, maar hij gaat zeker zo lang mee als een bakstenen muur. Een betonschutting is echter vele malen goedkoper dan metselwerk en met de verschillende motieven en kleuren is er voor elke stijl een passende combinatie. De grauwe en grijze betonmuur behoort namelijk allang tot de verleden tijd. Dus kies je voor een moderne schutting of tuinafscheiding; dan kies je voor een betonschutting van VNK Bouw.

Schutting modern VNK bouw

Voordelen van een betonschutting

Het laten plaatsen van een betonschutting als erfafscheiding of tuinafscheiding is een goede keuze. Zeker als je de voordelen van een betonschutting in ogenschouw neemt:

  • Elke gewenste ral kleur is mogelijk (dus niet enkel betongrijs)
  • Het is stevig (steviger dan de meeste andere omheiningen)
  • Een betonschutting is onderhoudsarmBestand tegen wind en water
  • Beton biedt een goede geluidsisolatie
  • Heeft een lange levensduur

Schutting modern romantisch VNK bouw

Gemak van een betonschutting

Als je kiest voor een betonschutting van VNK Bouw, dan kies je voor gemak. Als klant zie je de schutting als het ware vanzelf verschijnen. Jij hebt je keuze gemaakt, wij zorgen voor de installatie van de schutting. Daar hoef je weinig voor te doen. Het enige dat we van je vragen is een vrije plaats voor de levering van de betonpanelen, de palen en een stroom- en watervoorziening. Een betonschutting bij VNK Bouw is dan ook binnen twee weken gerealiseerd. Heb je nog een oude schutting staan? Wij breken deze af en zorgen voor de afvoer van de oude schutting. Handig toch?

Contact met VNK Bouw

Meer weten over een betonschutting van VNK Bouw? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@vnkbouw.nl, te bellen naar 06-28561678 of het contactformulier op onze website in te vullen. Een betonschutting bestel je bij VNK Bouw!