Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Brabant

Ben jij in Brabant op zoek naar een bouwbedrijf? Bij voorkeur een betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf dat voor jou een betonschutting, nieuw sanitair, een (terras)overkapping of een frisse wandbekleding op uitstekende wijze kan verzorgen? Dan zit je goed bij VNK Bouw. Alle genoemde diensten worden door ons geleverd in heel Brabant. Wanneer je ons inzet voor een van deze diensten, dan begeleiden we je graag door het hele traject. Dat houdt in dat we je ook tot in detail adviseren. Bovendien dragen we na voltooiing van de werkzaamheden zorg voor het afvoeren van afval en oude materialen. Voor meer informatie over onze diensten, werkwijze en tarieven ben je altijd welkom contact met ons op te nemen.

Moderne betonnen schuttingen

VNK Bouw staat in heel Brabant bekend als toonaangevend bouwbedrijf. Dit is mede te danken aan de betonschuttingen die wij leveren. Wat dat betreft kun je bij ons kiezen uit een meertal aan motieven, kleuren en materialen. Daarnaast worden we geroemd om onze werkwijze bij het realiseren van deze betonnen schuttingen. We houden namelijk altijd rekening met bijkomende aspecten als betonpalen, betonpanelen en eventueel het aanpassen van stroom- en watervoorzieningen. Verder breken we oude schuttingen op een nette manier af en ontlasten we je van oude materialen en afval. Normaal gezien kunnen we in ongeveer twee weken een nieuwe betonschutting in Brabant afleveren.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

Wij staan in Brabant te boek als een deskundige installateur van badkamers. Hierbij maakt het ons niet uit of je ‘alleen’ nieuwe, losse sanitaire elementen, zoals reservoirs of een toilet, wenst te laten installeren of een complete badkamer met alles erop en eraan. Als je even contact met ons opneemt, dan stemmen we zo snel mogelijk jouw wensen en eisen af op onze mogelijkheden.

Betonpalen schutting Brabant

Betegeling van sanitair

Een badkamer of toiletruimte is natuurlijk niet ‘af’ zonder op een degelijke manier te zijn betegeld. Gelukkig kun je ook hiervoor terecht bij VNK Bouw. Je kunt dit ons laten uitvoeren als onderdeel van een complete badkamer of als losse opdracht. In alle gevallen zullen we de door jou geselecteerde tegels keurig aan jouw badkamermuren aanbrengen.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Er zijn natuurlijk meer soorten wandbekleding dan tegels. Denk bijvoorbeeld aan wandpanelen, wandtegels en wandplaten. Dit is nog maar een greep uit de soorten wandbekleding die we voor jou, waar ook in Brabant, kunnen aanbrengen. Ook voor advies hieromtrent stellen we ons graag beschikbaar.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

De laatste specialiteit die we op deze pagina willen benoemen is het leveren van overkappingen. De terrasoverkapping is hiervan de bekendste variant. Je kunt ervoor kiezen deze als een losstaand object te plaatsen, maar we bevestigen een terrasoverkapping net zo graag aan jouw woning. In veel Brabantse tuinen ben je ze wellicht al tegengekomen: door VNK Bouw geleverde en geïnstalleerde terrasoverkappingen. Is jouw tuin de volgende?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een van de producten of diensten die op deze pagina beschreven zijn? En wens je meer informatie over onze werkwijze of tarieven te ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op. Bel 085-3036573, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of laat een bericht achter via ons online contactformulier. Dit is ook een geschikte manier om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Schakel je ons in, dan zul je snel ontdekken dat VNK Bouw tot de beste bouwbedrijven van Brabant behoort.