VNK Bouw: de bouwspecialisten in Den Bosch

VNK Bouw is het vakkundige en veelzijdige bouwbedrijf voor Den Bosch. Wij zijn expert in de Brabantse hoofdstad als het gaat om betonschuttingen en hout-betonschuttingen, installatie van sanitaire voorzieningen, sanitair betegelen, wandbekledingen en terrasoverkappingen. Wij geven je materiaaladvies en advies over de toepassingsmogelijkheden van de door ons geleverde materialen. We zorgen bovendien voor een vakkundige installatie van de producten die je kiest. Onderstaand geven we je een overzicht van de diensten waarvoor je VNK Bouw in Den Bosch kunt inschakelen.

Schuttingen van beton en beton met hout

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen heb je geen fundering nodig en een betonschutting gaat vrijwel eindeloos mee. Heb je een betonschutting nodig voor je pand of als tuinafscheiding voor je woning in Den Bosch? Bij VNK Bouw hebben we een ruim aanbod moderne betonschuttingen in diverse dessins en kleuren. Er is dus altijd een betonschutting in jouw stijl en smaak. Wil je nog meer variatie? Dan kun je kiezen voor een betonschutting met hout. Een hout-betonschutting biedt je namelijk nog meer mogelijkheden om een unieke tuinafscheiding te laten maken.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair

Ook de installatie van sanitair in Den Bosch is één van de specialiteiten van VNK Bouw. Voor de installatie van nieuw sanitair, zoals de montage van een toilet en reservoirs, is VNK bouw de aangewezen partij. Ook voor een geheel nieuwe badkamer of voor een badkamerverbouwing zijn kun je altijd bij ons bouwbedrijf aankloppen.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegelen van sanitaire ruimtes

Mooie betegeling mag in de zogenaamde ‘natte ruimtes’ van je huis natuurlijk niet ontbreken. VNK Bouw verzorgt al het tegelwerk voor je badkamer of toilet. Ook voor het vakkundig betegelen van vloeren en wanden in diezelfde ruimtes is VNK Bouw het aangewezen bouwbedrijf in Den Bosch.

Vrijstaande of vaste overkappingen

Ook voor overkappingen kun je bij ons terecht. In de regio van Den Bosch installeren wij overkappingen in alle soorten en maten. Daarvoor kun je kiezen uit overkappingen die vrijstaand zijn of die aan je huis gemonteerd worden. Aluminium terrasoverkappingen zijn bijvoorbeeld zeer veel gevraagd. De reden hiervoor is het grillige weer in Nederland. Wie een overkapping heeft bij zijn huis, kan altijd lekker buiten zitten. Zelfs bij regen en ontij!

Wandtegels, wandpanelen en wandplaten

Voor advies en installatie van diverse soorten wandbekleding in Den Bosch is VNK Bouw met alle benodigde kennis van zaken een zeer professionele partij in de regio. Dus heb je een vraag over de juiste soort wandbekleding voor jou? Bel dan VNK Bouw. We helpen je graag. Heb je je keuze gemaakt? Dan installeren wij de wandbekleding op vakkundige wijze in je pand. Of het nu gaat om wandtegels, wandpanelen of wandplaten.

Offerte aanvragen bij VNK Bouw?

Vakkundige afwerking van je huis of tuin nodig in Den Bosch? VNK Bouw levert en bouwt badkamers, overkappingen, wandbekleding, (hout-)betonschuttingen, doet tegelwerk en installeert sanitair. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte. Advies nodig? We helpen je graag. Bel 06-28561678, sttuur ons een e-mail via info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier in op onze website. VNK Bouw: het bouwbedrijf voor Den Bosch!