Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Eindhoven

Ben je in Eindhoven op zoek naar een bouwbedrijf voor jouw betonschutting, terrasoverkapping, wandbekleding of sanitair? Met VNK Bouw heb je dan nu een bouwbedrijf gevonden die deze diensten op uitstekende wijze levert. We staan daarbij bekend als bouwbedrijf dat opdrachtgevers volledig ontzorgt. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je ons ook kunt inschakelen voor advies vooraf en het afvoeren van afval en oude materialen achteraf. Voor meer informatie over de diensten die wij in Eindhoven leveren kun je even verder lezen of contact met ons opnemen.

Moderne betonnen schuttingen

In Eindhoven en omgeving staat VNK Bouw te boek als een gezaghebbend bouwbedrijf. Dit komt mede door de hoge kwaliteit van de moderne betonschuttingen die we leveren. Qua schuttingen kun je bij ons sowieso kiezen uit diverse kleuren, motieven en materialen. Schakel je ons bouwbedrijf in Eindhoven in om een betonnen schutting te laten plaatsen? Dan zullen we altijd voorzichtig te werk gaan en dus rekening houden met alle mogelijke bijkomende aspecten. Denk hierbij aan betonpalen, betonpanelen en de al aanwezige stroom- en watervoorziening in jouw tuin. Bovendien breken we oude schuttingen zorgvuldig af en dragen we ook zorg voor het afvoeren van afgeschreven materialen.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

In Eindhoven staan we bekend als een deskundige installateurs van sanitaire voorzieningen. Dit kan variëren van losse sanitaire elementen, zoals reservoirs of een toilet, tot een compleet uitgeruste badkamer. Neem gerust even contact met ons op, dan kunnen we binnenkort al jouw wensen en eisen afstemmen op onze mogelijkheden.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Zonder een strakke betegeling is een badkamer of toiletruimte uiteraard niet voltooid. Gelukkig staan de vakmensen van VNK Bouw ook hiervoor ter beschikking. Of je je sanitairbetegeling nu wenst als losse opdracht of als onderdeel van de realisatie van een complete badkamer, wij brengen het tot een goed einde door de door jou uitgekozen tegels nauwkeurig aan de badkamermuren aan te brengen.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Wandbekleding gaat uiteraard veel verder dan louter betegeling. Wandplaten, wandtegels en wandpanelen zijn voorbeelden van andere soorten wandbekleding die veel voorkomen. Als wandbekledingspecialist is ons bouwbedrijf in te schakelen voor iedere opdracht in of rond Eindhoven die hiermee te maken heeft. Verder stellen we ons graag beschikbaar voor het leveren van advies hieromtrent.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

Het leveren en installeren van overkappingen is een populaire specialiteit van VNK Bouw. De bekendste variant hiervan is waarschijnlijk de terrasoverkapping. Het mooie hiervan is dat je deze aan je woning kunt laten bevestigen, maar je kunt er ook voor kiezen deze op een door jou aangewezen plek als losstaand object te laten plaatsen. Op deze manier hebben we al veel Eindhovense tuinen mogen voorzien van een fraaie overkapping die het vertoeven op het terras heel wat comfortabeler maakt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een van de producten of diensten die beschreven zijn op deze pagina? En wil je meer weten over de werkwijze of tarieven die we er op na houden? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 085-3036573, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul ons online contactformulier in. Op deze manier kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Schakel je ons in, dan zul je het er snel mee eens zijn dat VNK Bouw tot de beste bouwbedrijven van Eindhoven en omgeving behoort.