Glazen schuifwanden van VNK Bouw

Wilt u onder alle weersomstandigheden kunnen genieten van de overkapping of veranda aan uw woning? Met de glazen schuifwanden schermt u uw overkapping eenvoudig af en kan het weer nooit een belemmering vormen om van uw tuin te genieten. Bij VNK Bouw vindt u de mooiste glazen schuifwanden voor scherpe prijzen. De combinatie van hoogwaardig aluminium en helder glas geven uw overkapping of veranda een luxe uitstraling. Kies uit de kleuren mat zwart, antraciet of crèmewit met een uitgebreide keuze aan accessoires voor een glazen schuifwand die geheel aan uw wensen voldoet.

Voordelen van een glazen schuifwand

Met glazen schuifwanden kunt u uw overkapping of veranda helemaal afsluiten terwijl u vrij uitzicht op uw tuin behoudt. Ieder glazen paneel van de schuifwand kunt u individueel verschuiven. Hierdoor richt u de ruimte geheel naar wens in. Schijnt de zon volop? Open dan de schuifwand helemaal voor een verkoelend briesje. Wordt het toch wat frisjes? Schuif dan één of meer van de glazen panelen dicht. Dankzij de veelzijdige glazen schuifwanden zit u altijd comfortabel en droog in uw tuin. Het hele jaar door! Bovendien zien ze er ook nog eens mooi uit.

Extra isolatie met schuifwanden

Met glazen schuifwanden investeert u ook in de rest van uw woning. Ze hebben namelijk een isolerende werking, ze houden kou goed buiten en warmte langer binnen. Vooral voor oudere woningen bieden ze dus extra isolatie. Met een overkapping met glazen schuifwanden bespaart u dus jaarlijks flink op uw stookkosten. Uiteindelijk zijn glazen schuifwanden dus goed voor uw portemonnee door de opwaardering van uw woning en de lagere stookkosten, maar u doet er ook het milieu een groot plezier mee!

Waarom glazen schuifwanden van VNK Bouw?

Voor onze glazen schuifwanden komen bij ons veiligheid, kwaliteit en maatwerk op de eerste plaats. Daarom hebben onze op maat gemaakte glazen schuifwanden 8 of 10 mm dik veiligheidsglas. Die zijn dus zeer sterk, wat ze zeer geschikt maakt voor plaatsing in iedere ruimte. De onderhoudsvrije polyamide wieltjes en deurmeenemers maakt ze zeer duurzaam en licht in gebruik. De schuifwand is met één soepele beweging te openen. Wij besteden altijd zeer veel aandacht aan ieder product detail, zodat u ongestoord kunt genieten van uw extra leefruimte. VNK Bouw is al lange tijd gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van glazen schuifwanden door heel Nederland.

  • Maatwerk glazen schuifwanden voor diverse toepassingen
  • Garantie op onze schuifwanden en onze werkzaamheden
  • Wij werken door heel Nederland
  • Wij bieden advies op maat

Contact opnemen met VNK Bouw

Kom kijken naar ons assortiment glazen schuifwanden in onze showroom in Herten. Wilt u meer weten over ons assortiment schuifwanden of het bestellen en plaatsen van de glazen schuifwanden van VNK Bouw? Neem dan contact met ons op via 085 303 65 73, of info@vnkbouw.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.