Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Heerlen

Ben je voor jouw woning of bedrijfspand in Heerlen op zoek naar een vakbekwaam bouwbedrijf voor bijvoorbeeld de realisatie van een nieuwe betonschutting? Of heb je interesse in de installatie van sanitaire faciliteiten (inclusief betegeling), terrasoverkappingen of wandbekleding? VNK Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf dat een aanzienlijke diversiteit aan diensten biedt. Al deze diensten zijn voor woningbezitters en bedrijfseigenaren uit Heerlen en omgeving beschikbaar. Desgewenst bieden we je professionele begeleiding door het gehele traject. Dat kan inhouden dat we je van tevoren uitgebreid adviseren en dat we na voltooiing van de werkzaamheden zorgdragen voor het netjes afvoeren van alle oude materialen. Hieronder verstrekken we meer informatie over verschillende van onze diensten en producten.

Moderne betonnen schuttingen

Bij schuttingsexpert VNK Bouw heb je altijd wat te kiezen. Ons assortiment telt diverse materialen, kleuren en motieven. Het kan welhaast niet anders of de door jou gewenste schutting zit ertussen. Natuurlijk adviseren we je graag hierover en ontzorgen we je vervolgens ook compleet bij de realisatie ervan. Betonpalen, betonpanelen en het aanpassen van de stroom- en watervoorziening in de tuin; wij houden rekening met alle facetten die erbij komen kijken. VNK Bouw ontmantelt daarnaast jouw oude schuttingen (indien daar sprake van is). De materialen die hiervan niet meer nodig zijn voeren we bovendien af, zodat jij er geen last meer van hebt. Normaliter leveren wij nieuwe betonschuttingen in Heerlen al in zo’n twee weken af.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw behoort in de regio Heerlen tot de meest gelauwerde installateurs van sanitaire voorzieningen. De installatie van fonkelnieuw sanitair, waaronder een toilet, reservoirs of zelfs een volledige badkamer, kun je dan ook zonder aarzeling overlaten aan VNK’s specialisten.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

In een sanitaire ruimte hoort natuurlijk een solide betegeling aan de vloer en de wanden te zijn aangebracht. Gelukkig is VNK Bouw een connaisseur op het gebied van wandbekleding. De met zorg door jou uitgekozen tegels zullen door ons dan ook vakkundig worden aangebracht. Dit kan als een aparte opdracht zijn, maar ook als onderdeel van de realisatie van een complete badkamer. Het is maar zoals jij het wenst!

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Het aanbrengen van wandbekleding in andere ruimtes dan het toilet en de badkamer weten wij als vakkundig bouwbedrijf ook steeds tot optimale resultaten te laten leiden. Wil je bijvoorbeeld wandtegels, wandplaten en/of wandpanelen laten aanbrengen op de muren in jouw woning of pand in Heerlen, dan gaat deze wens via het inzetten van VNK Bouw met zekerheid in vervulling. Bovendien kunnen we je vooraf op transparante wijze hierover adviseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en advies.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

Het vervaardigen en beschikbaar stellen van overkappingen is een specialisme van VNK Bouw dat hier zeker niet onbesproken mag blijven. De bekendste variant hiervan is vermoedelijk de terrasoverkapping. Wij weten zulke terrasoverkappingen keurig aan woningen te installeren, maar je kunt ons ook een terrasoverkapping als los element laten plaatsen op een door jou te kiezen plek. Al vele Heerlense woningeigenaren zijn verblijd met een comfortabelere tuin dankzij een door ons bouwbedrijf geïnstalleerde terrasoverkapping.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een van onze diensten of producten? Of heb je vragen over de manier van werken of de tarieven die wij hanteren? Je bent altijd welkom om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Bel daarvoor naar 085-3036573, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier op onze website in. Via deze wegen kun je al je vragen stellen, je wensen aankaarten en vrijblijvend offertes aanvragen. Zet ons in voor bijvoorbeeld een moderne betonschutting. De experts van ons bouwbedrijf verlaten Heerlen pas wanneer alles volledig volgens jouw wensen is geïnstalleerd.