Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Helmond

Ben jij in of nabij Helmond op zoek naar een bouwbedrijf voor het realiseren van een betonschutting, terrasoverkapping, wandbekleding of sanitair? Het veelzijdige bouwbedrijf VNK Bouw kan je dan verder helpen. We staan namelijk bekend als een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf dat opdrachtgevers compleet ontzorgt. Het laatstgenoemde betekent dat je ons ook kunt inschakelen voor advies vooraf en dat we onze verantwoordelijkheid nemen in het afvoeren van afgeschreven materialen en afval naderhand. Voor meer informatie over de diensten die wij in Helmond aanbieden kun je verder lezen of even contact met ons opnemen.

Moderne betonnen schuttingen

In de omgeving van Helmond staat VNK Bouw bekend als een autoriteit op het gebied van schuttingen in diverse soorten en maten. Zo zijn onze moderne, betonnen schuttingen veelgeprezen. Als je ons bouwbedrijf inschakelt voor het plaatsen van zo’n betonschutting in Helmond, dan kunnen we die vaak al in zo’n twee weken leveren. Hierbij gaan we voorzichtig te werk. Met bijkomende aspecten als betonpalen, betonpanelen en reeds aanwezige stroom- en watervoorzieningen wordt nauwgezet rekening gehouden. Oude materialen en afval voeren we ook gelijk voor je af.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw staat in en rond Helmond te boek als een uitstekende installateur van sanitaire faciliteiten. Wat dit betreft kun je ons inschakelen voor de aanleg van een compleet nieuwe badkamer. Maar ook voor het installeren van losse elementen, bijvoorbeeld een toilet of reservoirs, draaien wij onze hand niet om.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

VNK Bouw staat ook ter beschikking voor het strak aanbrengen van betegeling in sanitaire ruimtes zoals badkamers en toiletruimtes. Sanitairbetegeling kunnen wij voor je uitvoeren als ‘losse’ opdracht, maar ook als onderdeel van het realiseren van een volledig nieuwe badkamer. Dit maakt voor ons weinig verschil: wij brengen de door jou geselecteerde tegels altijd zo nauwkeurig mogelijk aan de badkamermuren aan.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Naast betegeling bestaan er nog veel meer soorten wandbekleding. Wandplaten, wandpanelen en wandtegels zijn drie voorbeelden hiervan. Als specialist op dit gebied is ons bouwbedrijf in Helmond in te zetten voor alle aspecten die met wandbekleding te maken hebben. Neem gerust hierover contact met ons op, ook voor advies.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

Het leveren en installeren van overkappingen is onmiskenbaar een populair specialisme van VNK Bouw. De meest bekende soort hiervan is de terrasoverkapping. Deze kun je aan je woning in Helmond laten bevestigen, maar ons bouwbedrijf plaatst deze ook graag als los element, waar ook in jouw tuin.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je belangstelling voor een van de diensten of producten die op deze pagina benoemd zijn? En zou je graag meer willen weten over de werkwijze of de tarieven die we hanteren? Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-3036573, een e-mail te sturen naar info@vnkbouw.nl of ons online contactformulier in te vullen. Op deze manier kun je ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer ervoor kiest ons in te schakelen, dan zul je snel tot de ontdekking komen dat VNK Bouw tot de beste bouwbedrijven van Helmond en omgeving behoort.