VNK Bouw levert en installeert moderne hout-betonschuttingen in heel Nederland. Alleen maar gewoon grijs beton wordt vrijwel nooit meer geplaatst. Beton in combinatie met hout is op dit moment erg populair. Vrijwel alle motieven zijn in het moderne assortiment van VNK Bouw te verkrijgen. Echter de uiteindelijke uitstraling van de hout-betonschutting is wel afhankelijk van je keuze uit het assortiment aan dessins dat verkrijgbaar is. Die keuze mag jij maken. Wij komen de schutting bij je installeren.

Waarom een hout-betonschutting?

Een hout-betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur en een betonschutting. Voor het plaatsen van hout-betonschuttingen is geen fundering nodig, maar hij gaat zeker zo lang mee als een bakstenen muur. Een hout-betonschutting is echter vele malen goedkoper dan metselwerk en met de verschillende motieven en kleuren is er voor elke stijl een passende combinatie. De combinatie van hout en modern beton maken dat je een unieke uitstraling kunt geven aan je tuin-of erfafscheiding. Dus kies je voor een moderne en tijdloze schutting of tuinafscheiding? Kies dan voor een hout-betonschutting voor een betonschutting van VNK Bouw.

Beton en Houten Schutting VNK Bouw

Voordelen van een beton schutting met hout

Het laten plaatsen van een betonschutting met hout als erfafscheiding of tuinafscheiding is een duurzame, tijdloze en slimme keuze. Zeker als je de voordelen van een hout-betonschutting kent:

  • Elke gewenste ral kleur is mogelijk (dus niet enkel betongrijs)
  • Het is stevig (steviger dan de meeste andere omheiningen)
  • Een hout-betonschutting is onderhoudsarm
  • Bestand tegen wind en water
  • Beton biedt een goede geluidsisolatie
  • Heeft een lange levensduur

Gemak van een betonschutting met hout

Als je kiest voor een betonschutting met hout van VNK Bouw, dan kies je voor gemak. Als klant zie je de schutting als het ware vanzelf verschijnen. Jij hebt je keuze gemaakt, wij zorgen voor de installatie van de schutting. Daar hoef je weinig voor te doen. Het enige dat we van je vragen is een vrije plaats voor de levering van de hout- en betonpanelen, de palen en een stroom- en watervoorziening. Een hout-betonschutting bij VNK Bouw is dan ook binnen twee weken gerealiseerd. Heb je nog een oude houten schutting staan? Wij breken deze af en zorgen ervoor dat deze wordt afgevoerd.

Contact met VNK Bouw

Meer weten over een betonschutting met hout van VNK Bouw? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-28561678, te mailen naar info@vnkbouw.nl of het contactformulier op onze website in te vullen. Een hout-betonschutting bestel je eenvoudig bij VNK Bouw!