Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Kerkrade

Ben je voor jouw bedrijfspand of woning in Kerkrade op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf? VNK Bouw zou dan zomaar uitkomst kunnen bieden. Wij bieden een veelvoud aan diensten. Denk hierbij aan de realisatie van een nieuwe betonschutting, de installatie van sanitaire faciliteiten (inclusief betegeling), terrasoverkappingen of wandbekleding. Al onze diensten zijn voor woningeigenaren en bezitters van bedrijfspanden uit Kerkrade en omgeving beschikbaar. We begeleiden je, indien je daar prijs op stelt, door het complete traject. Zo adviseren we vooraf op vakkundige wijze en dragen we na afloop zorg voor het afvoeren van oude materialen. Voor meer informatie over onze verschillende diensten en producten kun je verder lezen of contact met ons opnemen.

Moderne betonnen schuttingen

VNK Bouw is een specialist op het gebied van moderne en betonnen schuttingen. Bij ons heb je bovendien altijd wat te kiezen, want ons assortiment telt een veelvoud aan diverse materialen, kleuren en motieven. Jouw toekomstige schutting is er dan ook vast en zeker tussen. Voor advies kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Vervolgens kijken we bij de realisatie ook constant naar het totaalplaatje. We houden rekening met alle facetten, zoals betonpanelen, betonpalen en zo nodig het aanpassen van de water- en stroomvoorziening in de tuin. Verder ontmantelen we gelijk je oude schutting en voeren we al het hiervan afkomstige materiaal netjes af. Normaal gesproken leveren we nieuwe betonschuttingen in Kerkrade in ongeveer twee weken af.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

In de omgeving van Kerkrade behoort VNK Bouw zonder twijfel tot de meest ervaren en vakbekwame installateurs van sanitaire voorzieningen. Je kunt ons dan ook gerust inschakelen voor het aanleggen van een complete badkamer. Maar ook voor de installatie van een nieuw toilet of nieuwe reservoirs draaien we de hand niet om.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Een sanitaire ruimte is natuurlijk niet af wanneer deze niet van keurige betegeling is voorzien. Gelukkig kun je VNK bouw ook voor deze klus inschakelen. Dit kan onderdeel zijn van de realisatie van een volledige badkamer of toiletruimte, maar je kunt dit ook als losstaande opdracht door ons laten uitvoeren. De zorgvuldig door jou geselecteerde tegels zullen in ieder geval nauwkeurig door ons worden aangebracht.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

VNK Bouw is gespecialiseerd in het aanbrengen van wandbekleding in de breedste zin van het woord. Ook in andere woningruimtes dan de badkamer of het toilet weten wij dit te realiseren. Wil je bijvoorbeeld wandpanelen, wandtegels en/of wandplaten laten aanbrengen op de wanden van jouw woning in Kerkrade, schakel dan gerust VNK Bouw in. Desgewenst zullen we je hier vooraf uitgebreid over adviseren.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

Het produceren en opleveren van overkappingen is een van de specialiteiten van VNK Bouw. Meestal zijn het terrasoverkappingen waarvoor wij worden ingeschakeld. Deze installeren wij op keurige wijze aan woningen, maar we plaatsen ze even graag als los object op de door jou gekozen plek. Al in veel tuinen in Kerkrade en omgeving zijn door VNK Bouw geïnstalleerde terrasoverkappingen te vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een van onze diensten of producten en wil je meer weten over onze werkwijze en tarieven? Je bent altijd welkom contact op te nemen, zodat je al je vragen kunt stellen en op vrijblijvende basis een offerte kunt aanvragen. Bel 06-28561678, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier op onze website in. Schakel ons bijvoorbeeld in voor een moderne betonschutting. Onze specialisten verlaten Kerkrade pas wanneer deze helemaal volgens jouw wensen is geïnstalleerd.