Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Landgraaf

Ben jij in Landgraaf op zoek naar een betrouwbaar en professioneel bouwbedrijf voor bijvoorbeeld een betonschutting, nieuw sanitair of een frisse betegeling? VNK Bouw is dan de specialist die je zoekt. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder het realiseren van betonschuttingen, de installatie van sanitaire voorzieningen (inclusief betegeling), terrasoverkappingen en wandbekleding. Schakel je ons in voor een van deze diensten, dan begeleiden we je desgewenst door het hele traject. Dit betekent onder meer dat we van tevoren van deskundige adviezen voorzien en dat we naderhand oude materialen en afval afvoeren. Lees verder voor meer informatie over de diensten die wij in en rond Landgraaf aanbieden.

Moderne betonnen schuttingen

In Landgraaf en omgeving geldt ons bouwbedrijf als een toonaangevend bedrijf, niet in de laatste plaats als het gaat om moderne betonschuttingen. Je kunt bij ons wat betreft betonnen schuttingen kiezen uit een meertal aan motieven, kleuren en materialen. Bij de realisatie van een nieuwe schutting kijken we altijd naar het totaalplaatje. We houden altijd rekening met bijkomende aspecten zoals betonpanelen, betonpalen en zo nodig het verleggen van de water- en stroomvoorzieningen in de tuin. Bovendien ontmantelen we oude schuttingen op een keurige manier. Oud materiaal en afval voeren we uiteraard ook af. Normaal gesproken leveren we een nieuwe betonschutting in Landgraaf in twee weken af.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

In Landgraaf en omgeving staat VNK Bouw bekend als een kundige installateur van badkamers en andere sanitaire voorzieningen. Wens jij een nieuwe badkamer te laten aanleggen? Of wil je nieuwe, losse sanitaire elementen zoals een toilet of reservoirs laten installeren? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf en informeer wat we voor jou in Landgraaf kunnen betekenen.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Zonder een keurig strakke betegeling is een sanitaire ruimte natuurlijk niet voltooid. Gelukkig heeft VNK Bouw ook hiervoor alle benodigde expertise. Wij leveren dit als onderdeel van een complete badkamer, maar je kunt dit ook als een losstaande opdracht aan ons uitbesteden. De door jou uitgekozen tegels zullen in ieder geval leiden tot een uiterst nette betegeling door onze specialisten.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Ook voor het aanbrengen van andere typen wandbekleding beschikken wij over de benodigde deskundigheid. Denk hierbij aan wandpanelen, wandtegels en wandplaten. VNK Bouw kan je ten eerste adviseren en vervolgens, natuurlijk als je er prijs op stelt, dit advies in de praktijk brengen aan de muren van jouw woning of pand in Landgraaf.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

Het laatste specialisme dat we op deze pagina willen behandelen behelst het leveren van overkappingen. Meestal betreft dit terrasoverkappingen. Je kunt ervoor kiezen deze door ons op een nette manier aan jouw woning te bevestigen, maar een terrasoverkapping is ook als losstaand object mogelijk. In veel tuinen in Landgraaf en omgeving kun je ze al tegenkomen: terrasoverkappingen geleverd en geïnstalleerd door de experts van VNK Bouw.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je belangstelling voor een van de producten of diensten die we aanbieden en wil je meer informatie ontvangen over onze werkwijze en/of tarieven? Je kunt gerust contact met ons opnemen, want we staan je graag te woord. Contact opnemen kan door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website, telefonisch via 085-3036573 of per e-mail: info@vnkbouw.nl. Zo kun je al je vragen stellen en op vrijblijvende basis een offerte aanvragen. De professionals van ons ervaren bouwbedrijf verlaten Landgraaf vervolgens pas als onze werkzaamheden naar volledige tevredenheid zijn afgerond.