Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Limburg

Ben jij in het bezit van een woning of pand in Limburg en ben je op zoek naar een bouwbedrijf om een nieuwe betonschutting, de installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen, de betegeling van sanitair, nieuwe wandbekleding over een terrasoverkapping? Voor al deze diensten kun je uitstekend terecht bij VNK Bouw. Als gerenommeerd bouwbedrijf leveren wij deze diensten door heel Limburg. Waarvoor je ook kiest, we ontzorgen je in het volledige proces, inclusief bijvoorbeeld gedegen advies vooraf en de afvoer van oude materialen naderhand. Hieronder is meer informatie over onze verschillende diensten te vinden. Voor aanvullende informatie kun je natuurlijk altijd contact opnemen of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Moderne betonnen schuttingen

Schakel je ons als bouwbedrijf in om (het buitengedeelte van) jouw woning of pand in Limburg te voorzien van moderne, betonnen schuttingen? Dan maak je een verstandige keuze, want bij de verwerking van een betonschutting weten wij klanten steeds weer naar tevredenheid te ontzorgen. Heb je bijvoorbeeld een nog een oude houten schutting? Dat is voor ons geen probleem, want de afbraak en afvoer wordt door VNK Bouw geregeld. Het enige dat voor de realisatie van een nieuwe betonschutting vervolgens benodigd is, is voldoende ruimte zodat we betonpalen en -panelen en zo nodig de stroom- en watervoorziening goed kunnen aanleggen. Dan is een nieuwe betonschutting door VNK Bouw al binnen twee weken te realiseren, waar ook in Limburg. Bekijk ons ruime assortiment op het gebied van kleuren en motieven en schakel ons als ervaren specialist in betonschuttingen in!

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw heeft als veelzijdig bouwbedrijf beduidend meer specialiteiten dan alleen het realiseren van schuttingen en omheiningen. Zo behoren wij tevens tot de meest betrouwbare sanitairinstallateurs van Limburg. De installatie van nieuw sanitair, waaronder bijvoorbeeld de montage van een toilet en reservoirs of zelfs de verwezenlijking van een complete badkamer, kun je dan ook gerust aan de experts VNK Bouw overlaten.

Betegeling van sanitair

Een gedegen betegeling is iets dat in een sanitaire ruimte niet mag ontbreken. Ook voor deze betegeling ben je bij VNK Bouw aan het juiste adres. Hierbij gaat het om tegelwerk voor in de badkamer, maar ook voor in de toiletruimte. Zowel aan muren als op de vloer plaatsen wij de door jou uitgekozen tegels op uiterst vakkundige wijze.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Het adviseren en installeren van wandbekleding, ook buiten sanitaire ruimtes, is sowieso een van de specialiteiten van VNK Bouw. Zo kun je uitstekend bij ons terecht voor wandtegels, wandpanelen en wandplaten voor aan jouw muur. We adviseren je natuurlijk graag welke variant het best past bij jouw woning of pand in Limburg en natuurlijk wat optimaal aansluit aan jouw wensen. Neem gerust contact op zodat we je kunnen begeleiden bij je keuze voor ideale wandbekleding voor binnen.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

De laatste specialiteit die wij op deze pagina willen benoemen is het verwezenlijken van overkappingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een terrasoverkapping. Deze kan zowel aan een huis worden gemonteerd, als vrijstaand. Reeds bij veel klanten in Limburg staan wij bekend als bouwbedrijf dat onder meer aluminium overkappingen van topkwaliteit levert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in het inzetten van VNK Bouw als bouwbedrijf voor jouw woning of pand in Limburg, bijvoorbeeld voor het laten plaatsen van nieuwe betonschuttingen? Als je even contact met ons opneemt, dan kun je al je wensen en eisen doorgeven. Dit kan per e-mail via info@vnkbouw.nl, telefonisch via 085-3036573 of via het contactformulier op onze website. Op deze manier kun je ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Je zult naderhand snel ontdekken waarom wij als een zeer gerespecteerd bouwbedrijf gezien worden in heel Limburg.