Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Maastricht

Ben jij de eigenaar van een woning of pand in Maastricht en wil je een deskundig bouwbedrijf inschakelen voor bijvoorbeeld een nieuwe betonschutting? Dan zit je goed bij VNK Bouw, want het leveren en plaatsen van moderne schuttingen is een van onze belangrijkste specialiteiten. Verder kun je ons in en rond Maastricht inschakelen voor onder meer het realiseren van nieuwe wandbekleding (waaronder betegeling), sanitaire voorzieningen en terrasoverkappingen. We begeleiden je hierbij graag door het hele proces, van de adviserende rol tot aan het afvoeren van oude materialen aan toe. Hieronder lees je meer informatie over verschillende van onze services.

Moderne betonnen schuttingen

Wanneer je VNK Bouw als bouwbedrijf inschakelt om de omheining van jouw tuin in of rond Maastricht van een moderne, betonnen schutting te voorzien, dan maak je een verstandige keuze. Wij hebben een ruim assortiment qua kleuren en motieven. Verder beschikken we over alle benodigde expertise voor het deskundig aanleggen van betonpalen, betonpanelen en zo nodig de stroom- en watervoorziening in de tuin. Daarnaast breken we oude schuttingen zorgvuldig af en voeren we deze oude materialen geruisloos af. Al bij al kun je in Maastricht een nieuwe betonschutting door VNK Bouw al binnen twee weken laten realiseren.

Beton houtenschutting VNK Bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw behoort tot de meest kundige installateurs van sanitaire voorzieningen van Maastricht en omgeving. De montage van nieuw sanitair, waaronder bijvoorbeeld de installatie van een toilet en reservoirs of zelfs het realiseren van een volledige badkamer, kun je dan ook gerust overlaten aan de specialisten van VNK Bouw.

Betegeling van sanitair

Een sanitaire ruimte kan uiteraard niet zonder een deugdelijke betegeling. Ook hiervoor zit je bij VNK Bouw goed. De door jou geselecteerde tegels weten wij, als onderdeel van de installatie van een hele badkamer of als losstaande opdracht, deskundig en geheel volgens jouw wensen aan de wanden en/of de vloeren te plaatsen.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Ook buiten sanitaire ruimtes is het aanbrengen van wandbekleding een van de specialiteiten die VNK Bouw in Maastricht aanbiedt. Onder meer wandtegels, wandplaten en wandpanelen worden door ons op vakkundige wijze aangebracht. Desgewenst kunnen we je bovendien adviseren welke varianten goed bij jouw woning of pand zouden passen. Voor zo’n vrijblijvend advies aangaande wandbekleding voor binnen kun je altijd eens vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

Het laatste specialisme dat wij op hier willen benoemen is de realisatie van overkappingen. Een belangrijke vorm hiervan is een terrasoverkapping. Deze kan aan een huis worden gemonteerd, maar ook als vrijstaand element. Al bij veel woningeigenaren uit Maastricht en omgeving staan wij te boek als bouwbedrijf dat onder andere aluminium overkappingen van uitstekende kwaliteit levert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je belangstelling voor het inschakelen van VNK Bouw als bouwbedrijf voor je woning in Maastricht, bijvoorbeeld voor de realisatie van een moderne betonschutting? Neem dan gerust even contact met ons op en geef je wensen alvast aan ons door. Dit kan door het contactformulier op onze website in te vullen, een e-mail te sturen naar info@vnkbouw.nl of te bellen naar 06-28561678. Via deze wegen kun je natuurlijk ook op vrijblijvende basis een offerte aanvragen. Je zult dan snel tot de ontdekking komen waarom wij te boek staan als zeer deskundig bouwbedrijf in de omgeving van Maastricht.