VNK Bouw verwerkt al enige jaren voornamelijk beton schuttingen, hout-beton combinatie en overige tuinafscheidingen. Bij ons staat service en kwaliteit in een hoog vaandel. Door de jarenlange ervaring met onze kwaliteitsproducten leveren wij niet alleen een mooi eindresultaat op maar staan wij tevens voor onze afwerking en gerelateerde garantie garant. Wel zo betrouwbaar toch?

Beleving & advisering

Een betonschutting neem je uiteraard niet voor een of twee jaar maar zal je wegens het onderhoudsgemak voor langere tijd gaan toepassen. Beleving is hierbij van belang! Welk soort motief of motieven ga je toepassen? Welke kleurstelling wil je graag toepassen? Wil je graag verlichting verwerkt hebben in je tuin of schutting? Met al deze vragen dien je vooraf rekening te houden bij de uiteindelijk realisatie van je betonschutting!

Advies en montage

Wij adviseren je hierbij graag vooraf zo uitgebreid mogelijk. De juiste beleving van je tuin is immers van belang voor het dagelijks genieten van je tuin! Graag bespreken we met jullie het gewenste eindresultaat, de gewenste beton coating kleur bepalen aan de hand van een uitgebreide kleurenwaaier en de uiteindelijk situatie met je doorlopen. Twijfel je echter omtrent de afmeting of erfgrens? Ook hierbij adviseren we je graag omtrent de aanvraag of regels omtrent het plaatsen van een betonschutting.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Volledige ontzorging en kwaliteit service

VNK Bouw is een bouwbedrijf dat al lange tijd onder meer gespecialiseerd is in schuttingen. Wij leveren en plaatsen moderne schuttingen door heel Nederland. Nagenoeg alle denkbare motieven zijn in het moderne assortiment van VNK Bouw terug te vinden.

  • Ervaren specialist in beton schuttingen
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Bezichtiging mogelijk bij showroom
  • Volledige ontzorging en kwaliteit service
  • Advies en Montage
  • Ruim assortiment motieven/kleuren

Het is mogelijk om eerst schuttingen en wandplaten in onze showroom in Herten te bezichtigen. Wij werken niet meer op afspraak.