Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Roermond

Ben jij voor jouw woning of pand in Roermond op zoek naar een deskundig bouwbedrijf voor bijvoorbeeld een nieuwe betonschutting? Of misschien wel voor de aanleg van sanitaire voorzieningen, terrasoverkappingen of wandbekleding, waaronder betegeling? Als veelzijdig bouwbedrijf biedt VNK Bouw al deze diensten aan particulieren en zakelijke klanten uit Roermond en omgeving. Als je wilt, dan kunnen we je door het volledige proces van de bouw begeleiden. Dat houdt onder meer in dat we je van advies voorzien en na de werkzaamheden te hebben uitgevoerd oude materialen voor je afvoeren. Hieronder lees je wat meer informatie over de diensten die we leveren.

Moderne betonnen schuttingen

Bij VNK Bouw kun je wat betreft jouw schutting kiezen uit diverse kleuren en motieven. Maar onze werkwijze bij het plaatsen van moderne, betonnen schuttingen maakt ons bouwbedrijf een goede keuze. Het aanleggen van betonpalen, betonpanelen en zo nodig de aanpassing van de stroom- en watervoorziening is bij VNK ook in goede handen. Bovendien ontmantelen we oude schuttingen op zorgvuldige wijze en voeren we deze oude materialen ook af, zodat je nergens last meer van hebt. Zodoende kunnen we stellen dat je in Roermond door ons bouwbedrijf een nieuwe betonschutting al in twee weken kunt laten realiseren.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw hoort in de omgeving van Roermond bij de beste installateurs van sanitaire voorzieningen. De installatie van nieuw sanitair, waaronder een toilet en reservoirs of zelfs het realiseren van een complete badkamer, kun je dan ook met een gerust hart overlaten aan de experts van VNK Bouw.

Betegeling van sanitair

Bij een sanitaire ruimte hoort natuurlijk een degelijke betegeling aan de wanden en vloer. Als sanitairspecialist zit je ook hiervoor goed bij VNK Bouw. De zorgvuldig door jou uitgekozen tegels zullen wij, als losse opdracht of als onderdeel van de realisatie van een volledige badkamer, op vakkundige wijze en aan de hand van jouw wensen aanbrengen.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Het nauwkeurig aanbrengen van wandbekleding weten wij bij VNK Bouw ook buiten sanitaire ruimtes tot een goed einde te brengen. Wil jij bijvoorbeeld wandplaten, wandtegels en/of wandpanelen laten aanbrengen op een bepaalde muur in jouw woning of pand in Roermond? Of wil je hier eerst advies over ontvangen? Wat je vraag ook is, als het over wandbekleding gaat kunnen wij je altijd verder helpen. Neem gerust contact met ons op.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

De realisatie van overkappingen is een specialiteit van VNK Bouw die we hier ook niet onbenoemd willen laten. Een veelvoorkomende vorm hiervan is natuurlijk een terrasoverkapping. Deze weten wij op haarfijne wijze aan een woning te monteren, maar ook als je een terrasoverkapping als losstaand element wilt kun je dat gerust aan ons bouwbedrijf overlaten. Al veel woningeigenaren uit Roermond en omgeving hebben wij hiermee mogen verblijden. Misschien ben jij wel de volgende!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere van onze diensten en wil je VNK Bouw inschakelen in Roermond? Neem dan gerust contact met ons op. Bel 085-3036573, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier op onze website in om je wensen door te geven en vrijblijvend een offerte aan te vragen. Mocht je ons inzetten voor bijvoorbeeld een moderne betonschutting, dan laten de specialisten van ons bouwbedrijf Roermond pas achter zich wanneer deze volledig naar wens is geïnstalleerd.