Een sanitaire installatie van VNK Bouw

Ben je op zoek naar een vakkundige sanitair installateur? Neem dan contact op met de specialisten van VNK Bouw. Je kunt niet alleen bij ons terecht voor de gewenste betonschutting, maar je kunt ons ook inschakelen voor een nieuwe sanitair installatie. Je zoekt bij ons een mooie wc uit en vervolgens komen onze monteurs de gekozen wc netjes bij je plaatsen. Ben je benieuwd geworden naar de verschillende wc’s die wij online aanbieden? Je kunt de verschillende modellen bekijken in onze showroom in Herten. Voor meer informatie over het werk van onze sanitair installateur lees je verder of neem je direct contact met ons op. 

Zoek het gewenste sanitair uit bij VNK Bouw

Heb je een nieuwe wc nodig in je woning of kantoor? Dan zit je bij VNK Bouw helemaal goed. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten wc’s. Denk aan een hangend of staand toilet, of een vlak- of diepspoelcloset. Voor iedere wens en iedere situatie is er een passende wc te vinden. Daarnaast is iedere sanitair installatie bij VNK Bouw van topkwaliteit. Vind je het lastig om het juiste toilet te vinden? Schakel dan een van onze specialisten in. De specialist informeert je graag verder over de verschillende mogelijkheden en helpt je bij het maken van een keuze.

sanitair installatie en montage VNK Bouw

Schakel onze sanitair installateur in

Wanneer je het gewenste sanitair hebt gevonden, kun je het eenvoudig bestellen via onze website. Het sanitair wordt dan zo snel mogelijk bij je bezorgd. Heb je niet de kennis, materialen en vaardigheden in huis om de wc zelf te monteren? Dan schakel je de hulp van onze sanitair installateur in. Hij verzorgt snel en vakkundig de installatie van het sanitair. Hij zorgt ervoor dat het water de goede kant op stroomt en dat er geen lekkages ontstaan. Wil je meer te weten komen over onze aanpak bij een sanitair installatie? Neem dan contact met ons op.

sanitair installatie en montage VNK Bouw

De voordelen van VNK Bouw

Bij VNK Bouw kun je terecht voor diensten en producten van een uitstekende kwaliteit. Tevens kenmerkt VNK Bouw zich door het volgende:

  • Wij zorgen voor de sanitair installatie
  • Wij hebben een ruim assortiment met verschillende wc’s/li>
  • Wij bieden garantie op ons werk
  • Wij zijn werkzaam door heel Nederland
  • Wij bieden advies op maat

Neem voor meer informatie over het werk van onze sanitair installateur contact met ons op. Uiteraard kun je ook direct een bezoek brengen aan onze showroom in Herten.

Neem contact met ons op

Schakel de sanitair installateur van VNK Bouw in voor montage van jouw nieuwe toilet. Laat ons weten wat je wensen zijn door contact op te nemen via 085-3036573 of info@vnkbouw.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie aangaande jouw wensen voor een sanitair installatie.