VNK Bouw, de specialist in schuttingen in Helmond

VNK Bouw is een bouwbedrijf dat al lange tijd onder meer gespecialiseerd is in schuttingen in de regio Helmond. Woont u ergens anders in Nederland? Dat is geen probleem Wij leveren en plaatsen moderne schuttingen door heel het land. Nagenoeg alle denkbare motieven zijn in het moderne assortiment van VNK Bouw terug te vinden. Er valt dus genoeg te kiezen, waardoor het bijna niet anders kan of de door jou gewenste schutting zit ertussen. Wij komen de door jou uitgekozen schutting vervolgens graag plaatsen. De oude schutting zullen we bovendien netjes ontmantelen en afvoeren, evenals het afval dat hier mogelijk bij vrijkomt.

Waarom een schutting?

Voor het omheinen van bijvoorbeeld tuinen is een schutting natuurlijk een bekend alternatief voor een stenen muur. Een schutting is uiteraard al snel veel goedkoper dan metselwerk, terwijl het wel minimaal even veel privacy oplevert. Bovendien kun je er met alle motieven en kleuren die er zijn een geheel eigen, persoonlijke stijl aan meegeven. Heb je pas een nieuwe tuin laten aanleggen en kies je voor een moderne schutting bij VNK Bouw? Dan creƫer je algauw een harmonieus geheel. Bekijk ons assortiment op onze website en neem gerust contact met ons op voor advies voor een nieuwe schutting in Helmond.

Schuttingen met steenkorf

Ruim aanbod

Naast moderne schuttingen kun je bij ons ook kiezen uit andere schuttingen. Betonschuttingen geven een veilige en robuuste uitstraling waar je jarenlang van kunt genieten. Met ons ruime assortiment kleuren en motieven is er veel keus en vind je vast iets dat past bij de uitstraling van jouw tuin. Ga je toch voor een houten schutting of combinatie? Dit is momenteel erg populair. Ben je er nog niet uit? Bezoek dan onze showroom in Herten.

VNK Bouw Schuttingen Fels in Helmond

Waarin onderscheidt VNK Bouw zich?

Wanneer je VNK Bouw inschakelt omwille van jouw toekomstige schuttingen in Helmond, dan zou je zonder meer een goede keuze maken. Wij staan bekend als betrouwbaar en professioneel. We houden dan ook rekening met alle mogelijke bijkomende aspecten, ook met bijvoorbeeld de water- en stroomvoorzieningen in jouw tuin. Bovendien onderscheiden we ons dankzij de volgende aspecten:

  • Ervaren specialist in alle soorten schuttingen
  • Ruim assortiment aan schuttingen; veel afwisseling in kleuren en motieven
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Bezichtigingen mogelijk in onze showroom
  • Volledige ontzorging in het hele traject, van advies tot montage

Contact met VNK Bouw

Wil je meer weten over de moderne schuttingen die we in ons assortiment hebben? Of heb je behoefte aan aanvullende informatie over onze manier van werken of onze tarieven? Je kunt gerust contact met ons opnemen, want onze specialisten staan je graag te woord. Bel 085-3036573, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier op onze website in. Vrijblijvende offertes kunnen ook op deze manier aangevraagd worden. We behandelen je aanvraag zo spoedig mogelijk. Als je VNK Bouw inschakelt, dan zul je snel ontdekken dat wij een autoriteit zijn op het gebied van moderne schuttingen en het plaatsen daarvan.