VNK Bouw beschikt over een showroom waarin wij ons gehele assortiment uitgebreid met vele showmodellen aan u tonen. Hier kunt u verschillende motieven, kleuren en materialen van onze verschillende schuttingen bezichtigen. Wilt u alle materialen en al onze verschillende modellen eens van dichtbij bekijken of gewoon inspiratie opdoen? Dan heten wij u van harte welkom in onze Showroom in Herten!

Kom inspiratie op doen in onze Showroom

Onze showroom in Herten geeft je een indruk van de mogelijkheden. Bekijk prachtige schutting combinaties van beton en hout. Of schanskorven met verschillende stenen. Bekijk wat het beste aansluit bij jouw tuininrichting en we bespreken de mogelijkheden om dit te realiseren.

Ontdek ons ruime assortiment

Kom inspiratie op doen in onze showroom of ontdek onze verschillende modellen schuttingen of schanskorven. Alles is aanwezig voor een tuinafscheiding die volledig aansluit bij jouw wensen of inrichting. Met een breed aanbod is er altijd wel een stijl of model dat aansluit bij jouw tuininrichting. Wil je jouw sanitair opnieuw betegelen dan is er ruime keuze uit ons tegelassortiment.

Opzoek naar een nieuwe look voor jouw woning, pand of horecagelegenheid? Met onze wandbekleding geven wij iedere inrichting een geheel nieuwe en prachtige look. Bezoek onze showroom om een indruk te krijgen van de wandpanelen die wij te bieden hebben, zoals betonlook, stenen look of houtpanelen.

Onze specialisten kunnen jouw voorzien van de beste adviezen. Kom snel eens langs in onze showroom in Herten!

Kom op bezoek

Maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze specialisten. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-3036573. Samen bespreken we de beste oplossing voor jouw sanitair inrichting, tuininrichting of pand.

  • Ervaren specialist in beton schuttingen
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Bezichtiging mogelijk bij showroom
  • Volledige ontzorging en kwaliteit service
  • Advies en Montage
  • Ruim assortiment motieven/kleuren