Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Sittard

Ben jij voor jouw woning of pand in Sittard op zoek naar een deskundig en professioneel bouwbedrijf? VNK Bouw is dan degene die je zoekt. VNK biedt een veelvoud aan diensten, waaronder het realiseren van een nieuwe betonschutting, de installatie van sanitaire voorzieningen (inclusief betegeling), terrasoverkappingen en wandbekleding. Al deze diensten zijn voor bezitters van woningen en panden in Sittard en omgeving beschikbaar. Als je er prijs op stelt begeleiden we je zelfs door het volledige traject. Dit houdt onder meer in dat we je vooraf eerlijk en transparant adviseren en dat we naderhand ook zorgdragen voor het afvoeren van oude materialen en afval. Lees verder om meer te weten over de diensten die wij in en rond Sittard aanbieden.

Moderne betonnen schuttingen

In Sittard en omgeving geldt VNK Bouw als een autoriteit op het gebied van moderne betonschuttingen. Je kunt wat betreft schuttingen bij ons kiezen uit een meertal aan motieven, kleuren en materialen. Voor elk wat wils dus! Bij het realiseren van een nieuwe schutting kijken we altijd naar het totaalplaatje. We houden overal rekening mee, ook met aspecten zoals betonpanelen, betonpalen en zo nodig het verleggen van de water- en stroomvoorzieningen in de tuin. Oude schuttingen worden netjes door ons ontmanteld en afgevoerd, evenals het eventueel vrijgekomen afval. Normaliter kunnen we nieuwe betonschuttingen in twee weken afleveren.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

In de omgeving van Sittard behoort VNK Bouw tot de meest kundige installateurs van sanitaire voorzieningen. Dit betekent dat je ons uitstekend kunt inschakelen wanneer je een nieuwe badkamer wenst te laten aanleggen. Maar ook voor de installatie van losse sanitaire elementen, zoals een toilet of reservoirs, draaien we de hand niet om.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Een sanitaire omgeving is natuurlijk niet voltooid zonder een nette betegeling. Gelukkig kun je ook hiervoor VNK bouw inschakelen. Dit kan als onderdeel zijn van een complete badkamer of toiletruimte, maar we staan ook klaar dit als losstaande opdracht uit te voeren. De zorgvuldig door jou uitgekozen tegels zullen hoe dan ook met precisie door onze specialisten worden aangebracht.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

VNK Bouw is ook deskundig in het aanbrengen van andere soorten wandbekleding. Te denken valt hierbij aan wandpanelen, wandtegels en wandplaten. Wil je deze laten aanbrengen aan de muren van jouw huis in Sittard? Schakel dan gerust VNK Bouw in, ook voor advies hieromtrent.

Overkappingen, aan huis of vrijstaand

Het vervaardigen en leveren van overkappingen is een specialiteit van VNK Bouw. Veelal gaat het hierbij om terrasoverkappingen. Deze worden door ons op keurige wijze aan woningen geïnstalleerd, maar we plaatsen ze net zo graag als los element op de door jou aangewezen plek. Al in veel tuinen in Sittard en omgeving zijn door VNK Bouw gemonteerde terrasoverkappingen te vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een van onze producten of diensten en wil je meer informatie ontvangen over onze tarieven en werkwijze? Wij staan je altijd graag te woord, dus neem gerust contact met ons op. Dit kan door een bericht te sturen via het contactformulier op onze website, per email via info@vnkbouw.nl of door te bellen naar 085-3036573. Op deze manier kun je al je vragen stellen en vrijblijvend een offerte aanvragen. De specialisten van ons bouwbedrijf verlaten vervolgens Sittard pas als jij helemaal tevreden bent.