De beste tegels voor alle toepassingen in en om huis

U bent op zoek naar mooie, nieuwe tegels voor uw woonkamer, keuken, toilet, badkamer, garage of tuin en terras? Tegels zijn er voor allerlei doeleinden. Tegels bieden veel mogelijkheden en hebben een unieke uitstraling. Omdat goede tegels een leven lang meegaan, is het belangrijk om een zorgvuldige keuze te maken. In het ruime aanbod van VNK Bouw heeft u alle keuze én slaagt u gegarandeerd voor tegels waarmee u het interieur en/of de tuin van uw dromen realiseert. Bekijk ons assortiment tegels in onze showroom in Herten voor heel veel tegelinspiratie en een gedegen advies over de beste tegels en alle toepassingen in en om het huis.

Tegels als vloer- en wandafwerking

Tegels zijn er in vele soorten en maten. Ze vormen een noodzakelijke, nuttige en tegelijkertijd decoratieve wand- en vloerafwerking. Tegels worden gebruikt in vrijwel alle ruimtes van een pand, zoals vloertegels voor de keuken, de badkamer en ook de woonkamer en de hal. Op de muren binnen worden tegels voornamelijk aangebracht op de wanden van de badkamer en het toilet. Buiten leggen we tegels op onze stoepen en terrassen rond het huis. Ook die zijn verkrijgbaar in vele soorten, vormen en maten. VNK Bouw heeft een ruim assortiment topkwaliteit tegels voor verschillende doeleinden.

Welke tegels voor uw huis?

Voor elke toepassing (binnen- en buiten) hebben wij voor u de geschikte tegels. Of u nu op zoek bent naar wandtegels voor uw keuken, vloertegels voor uw woonkamer of decoratieve badkamertegels. En ook voor terrastegels en keramische tegels bent u bij ons aan het goede adres. Hieronder lichten we aan aantal veel verkochte tegels uit.

Vloertegels

Als u uw badkamer, keuken, of ander vertrek gaat verbouwen, heeft u natuurlijk vloertegels nodig. Bij VNK Bouw hebben wij een ruim assortiment vloertegels van verschillende afmetingen, kleuren, structuren en merken. Met deze ruime keuzemogelijkheid bepaalt u helemaal zelf welke uitstraling uw ruimte zal krijgen.

Wandtegels

Met wandtegels bepaalt u de sfeer en afwerking van uw badkamer, keuken en/of toiletruimte. VNK Bouw heeft een ruime keuze aan wandtegels in vele soorten, maten en kleuren met een matte of glanzende uitstraling. Let wel: wandtegels zijn niet geschikt als vloertegels.

Buitentegels

Met ons assortiment buitentegels creëert u de gewenste sfeer voor uw tuin, balkon of terras!
Keramische tegels zijn zeer populair voor gebruik op een terras in onze Nederlandse tuinen. Ze zijn van uitzonderlijk goede kwaliteit en zeer geschikt voor gebruik buiten. Ze zijn namelijk kleurvast, slijtvast, zeer stroef, vlek- zuur- en krasbestendig. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm. U kunt ook kiezen voor natuursteen tegels. Deze zijn ook heel fraai, maar vergen wel iets meer onderhoud. Laat u door ons adviseren over de verschillen tussen natuursteen en keramiek.

Sanitair VNK Bouw

Waarom tegels van VNK Bouw?

VNK Bouw is al lange tijd gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van tegels door heel Nederland.

  • Wij hebben een ruim assortiment tegels voor diverse doeleinden
  • Garantie op onze tegels en onze werkzaamheden
  • Wij werken door heel Nederland
  • Wij bieden advies op maat

Contact opnemen met VNK Bouw

Het volledige assortiment tegels kunt u bestellen in onze showroom in Herten. Wilt u meer weten over ons assortiment of het bestellen van uw tegels bij VNK Bouw? Neem dan contact met ons op via 085 303 65 73, of info@vnkbouw.nl. Of vul onderstaand contactformulier in.