Het tegelwerk van VNK Bouw

Wil je je badkamer of toilet laten voorzien van vakkundig tegelwerk? Dan zit je helemaal goed bij VNK Bouw. VNK Bouw biedt naast beton schuttingen ook prachtige wandtegels en wandpanelen voor onder andere de toilet en badkamer. Wij hebben een ruim assortiment met sanitair tegelwerk in verschillende vormen en maten. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Daarnaast kun je ons inschakelen voor de montage van de tegels. Wij zijn dus je totaalpartner op het gebied van tegelwerk. Heb je interesse gekregen in de wandtegels en wandpanelen die wij verkopen? Of heb je behoefte aan meer informatie en inspiratie? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Herten.

Ons ruime assortiment met tegelwerk voor uw badkamer of toilet

Het aanbrengen van nieuw tegelwerk is een ideale manier om je badkamer of toilet een compleet nieuwe uitstraling te geven. VNK Bouw heeft wandtegels en wandpanelen in vrijwel iedere stijl en kleur. Voor een goed overzicht van ons aanbod breng je een bezoek aan onze showroom. Hier zie je duidelijke voorbeelden van de verschillende mogelijkheden die wij bieden op het gebied van sanitair tegelwerk. Kies tegels of panelen die aansluiten bij jouw smaak en stijl. Of je nu een landelijk interieur hebt of een industrieel interieur, wij hebben tegels die daar perfect bijpassen. Maak snel een afspraak met onze specialist en bespreek de mogelijkheden.

Advies op maat voor passend tegelwerk

Wil je passend tegelwerk voor je badkamer of toilet kopen? Maar heb je moeite met het maken van de juiste keuze? Dan kun je altijd de hulp van onze tegelspecialisten inschakelen. Zij weten alles van tegelwerk en de tegels die wij in ons assortiment hebben. Op deze manier kunnen jullie samen op zoek naar een type wandbekleding die aansluit bij je wensen. Wanneer je de juiste tegels hebt gevonden, kun je deze direct laten zetten door onze vakmensen. Meer weten over de montage van het tegelwerk? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van VNK Bouw

Bij VNK Bouw kun je terecht voor diensten en producten van een uitstekende kwaliteit. Tevens kenmerkt VNK Bouw zich door het volgende:

  • Wij zorgen voor de montage van het tegelwerk
  • Wij hebben een ruim assortiment met motieven en kleuren
  • Wij bieden garantie op ons werk
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Wij bieden advies op maat

Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van tegelwerk? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Neem contact met ons op

Wens je prachtig tegelwerk te bestellen en te monteren via VNK Bouw? Of wil je meer te weten komen over onze prijzen? Benader ons dan door te bellen naar 06-28561678 of via e-mailadres info@vnkbouw.nl. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor het tegelwerk in je toilet of badkamer.