VNK Bouw: de specialisten van Tilburg

VNK Bouw is de expert in Tilburg op het gebied van betonschuttingen, installatie van sanitaire voorzieningen, de betegeling van sanitair, nieuwe wandbekleding en terrasoverkappingen. Wat je ook nodig hebt; wij adviseren je erover en bouwen het voor je, we werken alles netjes voor je af en we zorgen ervoor dat alle materialen keurig afgevoerd worden. Daar heb je geen omkijken meer naar. Onderstaand zie je een overzicht van de diensten waarvoor je VNK Bouw in Tilburg kunt inschakelen.

Moderne betonnen schuttingen

Een betonschutting is een goed alternatief voor een gemetselde muur. Voor het plaatsen van betonschuttingen is geen fundering nodig en een betonschutting gaat haast eindeloos mee. Heb je een betonschutting nodig voor je pand of als tuinafscheiding voor je woning in Tilburg? Bij VNK Bouw hebben we een ruim aanbod moderne betonschuttingen in diverse dessins en kleuren. Er is dus altijd een betonschutting in jouw stijl en smaak.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

Ook de installatie van sanitair en reservoirs in Tilburg is één van de specialiteiten van VNK Bouw. Voor de installatie van nieuw sanitair, zoals de montage van een toilet en reservoirs is VNK bouw de aangewezen partij. Ook voor een geheel nieuwe badkamer of badkamerverbouwing kun je altijd bij ons bouwbedrijf aankloppen.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Tegelwerk voor sanitair

Mooie betegeling mag in een sanitaire ruimte, toilet of badkamer natuurlijk niet ontbreken. VNK Bouw verzorgt al het tegelwerk voor je badkamer of toilet. Voor het vakkundig betegelen van vloeren en wanden in de zogenaamde ‘natte’ ruimtes ben je bij ons altijd aan het juiste adres in Tilburg.

Overkappingen, vrijstaand of aan je huis

Ook voor overkappingen kun je bij ons terecht. In heel Tilburg en omstreken installeren wij overkappingen. Die kunnen zowel aan huis als vrijstaand gemonteerd worden. Zo zijn aluminium terrasoverkappingen veel gevraagd vanwege het grillige weer in Nederland. Zo kun je altijd lekker buiten zitten. Zelfs als het regent!

Wandtegels, wandpanelen en wandplaten

Advies en installatie van diverse soorten wandbekleding in Tilburg; VNK Bouw heeft alle benodigde kennis van zaken en is daarmee de professional op het gebied van wandbekleding. Advies nodig over de juiste soort wandbekleding voor jouw huis of kantoor? Bel dan VNK Bouw. En als je je keuze gemaakt hebt, installeren wij de wandbekleding op vakkundige wijze in je pand. Wij zorgen voor de perfecte afwerking van jouw wanden. Of het nu gaat om wandtegels, wandpanelen of wandplaten.

Vraag direct een offerte aan bij VNK Bouw

VNK Bouw zorgt voor de vakkundige afwerking van je huis of tuin in Tilburg. We bouwen badkamers, overkappingen, wandbekleding, betonschuttingen, doen tegelwerk en installeren sanitair. Neem contact met ons op voor het maken van een geheel vrijblijvende offerte. Advies nodig? We helpen je graag. Bel 06-28561678, stuur een e-mail naar info@vnkbouw.nl of vul het contactformulier in op onze website. VNK Bouw: jouw bouwbedrijf in Tilburg!