Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Valkenburg

Ben je voor je bedrijfspand of woning in Valkenburg op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf, bijvoorbeeld voor het realiseren van een nieuwe betonschutting, sanitaire voorzieningen, terrasoverkappingen of wandbekleding, waaronder betegeling? Als veelzijdig bouwbedrijf biedt VNK Bouw een grote diversiteit aan diensten. Zowel particulieren als ondernemers uit Valkenburg aan de Geul zijn daarvoor bij ons van harte welkom. Als je wilt, dan begeleiden we je door het complete proces. Dat kan inhouden dat we je vooraf eerst uitgebreid adviseren en dat we na afloop zorgdragen voor het afvoeren van alle oude materialen. Hierna volgt meer informatie over verschillende diensten die we leveren.

Moderne betonnen schuttingen

Bij schuttingspecialist VNK Bouw kun je kiezen uit diverse materialen, kleuren en motieven voor jouw toekomstige schutting. Maar ook om de manier van werken bij het realiseren van moderne, betonnen schuttingen staat ons bouwbedrijf bekend als flexibel en betrouwbaar. Het aanleggen van betonpalen, betonpanelen en zo nodig het aanpassen van de water- en stroomvoorziening is bij VNK ook in goede handen. Bovendien weten we oude schuttingen zorgvuldig te ontmantelen. Deze oude materialen en andere restanten voeren we geruisloos af, zodat je na voltooiing van alle werkzaamheden weer een schone tuin hebt. Doorgaans weten wij nieuwe betonschuttingen in en rond Valkenburg al in zo’n twee weken te realiseren.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw behoort in de omgeving van Valkenburg tot de beste installateurs van sanitaire faciliteiten. De montage van nieuw sanitair, waaronder een wc, reservoirs of zelfs een volledige badkamer, kun je dan ook risicoloos uitbesteden aan de experts van VNK Bouw.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Een sanitaire ruimte hoort uiteraard van een degelijke betegeling aan de wanden en de vloer te worden voorzien. Als wandbekledingsspecialist zit je ook hiervoor helemaal goed bij VNK Bouw. De met aandacht door jou geselecteerde tegels zullen wij op vakkundige wijze aanbrengen. Dit kan als losse opdracht of als onderdeel van de realisatie van een complete badkamer, afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Ook buiten de toiletruimte en de badkamer weten wij bij VNK Bouw het nauwkeurig aanbrengen van wandbekleding tot een goed einde te brengen. Indien je bijvoorbeeld wandplaten, wandtegels en/of wandpanelen wilt hebben aangebracht op een bepaalde muur in jouw woning of pand in Valkenburg, dan weten wij deze wensen moeiteloos in vervulling te doen gaan. Bovendien kunnen we je vooraf hierover op integere wijze adviseren. Neem gerust contact met ons op.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

De realisatie van overkappingen is een specialisme van VNK Bouw dat hier niet onbenoemd mag blijven. Een bekende vorm hiervan is uiteraard een terrasoverkapping. Deze weten wij op ragfijne wijze aan een woning te installeren. Maar ook als je een terrasoverkapping als losstaand object wenst, dan kun je gerust ons bouwbedrijf inschakelen. Al veel huisbezitters uit Valkenburg en omgeving hebben wij hiermee tevreden gesteld. Ben jij de volgende?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over een of meerdere van onze diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je kunt bellen naar 085-3036573, een mailtje sturen naar info@vnkbouw.nl of het contactformulier op onze website invullen. Zo kun je al je vragen stellen, je wensen kenbaar maken en op vrijblijvende basis een offerte aanvragen. Schakel je ons in voor bijvoorbeeld een moderne betonschutting, dan verlaten de specialisten van ons bouwbedrijf Valkenburg pas wanneer alles volledig naar wens is geïnstalleerd.