Schakel VNK Bouw in als bouwbedrijf in Venlo

Ben jij voor je woning of bedrijfspand in Venlo een vakkundig bouwbedrijf aan het zoeken voor bijvoorbeeld de verwezenlijking van een nieuwe betonschutting of het installeren van sanitaire faciliteiten of terrasoverkappingen? Of ben je toe aan nieuwe wandbekleding, zoals betegeling, in een bepaalde ruimte van je huis in Venlo? Als veelzijdig bouwbedrijf biedt VNK Bouw een aanzienlijke verscheidenheid aan diensten. Deze zijn beschikbaar voor eigenaren van zowel woningen als bedrijfspanden in Venlo en omgeving. Als je wilt, dan bieden we begeleiding door het complete traject. Dat kan impliceren dat we je vooraf uitgebreid adviseren en dat we naderhand zorgdragen voor het afvoeren van alle af te schrijven materialen. Hieronder volgt meer informatie over verschillende van onze diensten en producten.

Moderne betonnen schuttingen

Bij schuttingdeskundige VNK Bouw heb je de keuze uit diverse materialen, kleuren en motieven. Het kan dan ook niet anders of er zit iets geschikts bij voor jouw toekomstige schutting. Wij adviseren je desgewenst graag hierover en ontzorgen je vervolgens ook volledig bij het aanleggen ervan. Betonpalen, betonpanelen en het aanpassen van de stroom- en watervoorziening in de tuin; wij houden overal rekening mee. VNK Bouw draagt bovendien zorg voor het ontmantelen van oude schuttingen, waarvan we de materialen tevens geruisloos afvoeren. Dikwijls leveren wij nieuwe betonschuttingen in en rond Venlo al in zo’n twee weken af.

Schutting modern VNK bouw

Installatie van sanitair, toiletten en reservoirs

VNK Bouw behoort in de regio Venlo tot de beste installateurs van sanitaire voorzieningen. De installatie van kakelvers sanitair, waaronder een toilet, reservoirs of zelfs een volledige badkamer, kun je dan ook zonder dralen uitbesteden aan VNK’s specialisten.

Schutting modern romantisch VNK bouw

Betegeling van sanitair

Een sanitaire ruimte hoort natuurlijk te worden voorzien van een solide betegeling aan de vloer en de wanden. Als wandbekledingsdeskundige zit je ook hiervoor helemaal goed bij VNK Bouw. De aandachtig door jou geselecteerde tegels zullen door ons op vakkundige wijze worden aangebracht. Dit kan als aparte opdracht geschieden, maar ook als onderdeel van de realisatie van een complete badkamer. Het is maar zoals jij het wenst!

Wandbekleding met tegels, panelen en platen

Ook in andere woningruimtes dan de toiletruimte en de badkamer weet VNK Bouw het deugdelijk aanbrengen van wandbekleding telkens tot goede resultaten te laten leiden. Als je bijvoorbeeld wandplaten, wandtegels en/of wandpanelen wenst te laten aanbrengen op een bepaalde muur in jouw woning of pand in Venlo, dan gaat deze wens via een samenwerking met VNK Bouw met zekerheid in vervulling. Bovendien kunnen we je vooraf hierover op eerlijke en transparante wijze adviseren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Overkappingen, zowel aan huis als vrijstaand

Het produceren en leveren van overkappingen is een specialisme van VNK Bouw dat op deze pagina niet onbesproken mag blijven. Een bekende variant hiervan is natuurlijk een terrasoverkapping. Deze weten wij netjes aan woningen te installeren, maar je kunt er ook voor kiezen een terrasoverkapping als los object te laten plaatsen. Al veel huisbezitters uit Venlo en omgeving zijn door ons bouwbedrijf tevreden gesteld met een luxe terrasoverkapping. Jij kan zomaar de volgende zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je interesse in een of meerdere van onze diensten? Of heb je vragen over de werkwijze of tarieven die wij hanteren? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar info@vnkbouw.nl, bellen naar 085-3036573 of het contactformulier op onze website invullen. Zo kun je al je vragen stellen, je wensen doorspelen en vrijblijvend een offerte aanvragen. Schakel ons in voor bijvoorbeeld een moderne betonschutting. De specialisten van ons bouwbedrijf stoppen pas wanneer alles volledig naar wens is geïnstalleerd in Venlo.