De wandbekleding van VNK Bouw

Wil je je badkamer voorzien van prachtige nieuwe wandtegels? Of wil je unieke wandpanelen laten plaatsen in je woonkamer of kantoor? Maak dan kennis met VNK Bouw, de specialist op het gebied van wandbekleding. Waar wij ooit begonnen met de verkoop en montage van moderne betonnen schuttingen, verkopen wij nu ook de mooiste wandbekleding voor binnen. Wij leveren onze producten door heel Nederland. Heb je de gewenste wandtegels of wandpanelen in ons ruime assortiment kunnen vinden? Dan komen wij deze graag bij je installeren. Ben je benieuwd geworden naar onze mogelijkheden op het gebied van wandbekleding? Lees dan verder of neem contact met ons op.

Ons ruime assortiment met wandtegels en wandpanelen

Wil je je badkamer of woonkamer een nieuwe uitstraling geven? Of heb je een nieuwe woning en moet de wand van de wc betegeld worden? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van VNK Bouw. Het volledige assortiment is te bekijken en te bestellen in onze showroom in Herten. De wandpanelen en wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en motieven. De producten zijn van een uitstekende kwaliteit en staan prachtig in vrijwel ieder interieur. Denk aan een industrieel interieur of juist een landelijk interieur. Maak snel een afspraak met onze specialist en bespreek de mogelijkheden.

Wandbekleding VNK Bouw

Advies op maat voor passende wandbekleding

Ben je van plan om nieuwe wandtegels en wandplaten voor aan de muur aan te schaffen? Maar vind je het lastig om passende wandbekleding uit te zoeken? Dan kun je rekenen op de hulp van de specialisten van VNK Bouw. Wij hebben alle nodige kennis in huis op het gebied van wandbekleding en we geven je graag advies bij het maken van een keuze. Wij bekijken bijvoorbeeld welk type wandbekleding bij je interieur en muur past. Heb je samen met de specialist de wandtegels of wandpanelen uitgekozen die je wenst? Dan komen wij die graag bij je thuis of op kantoor monteren.

De voordelen van VNK Bouw

Bij VNK Bouw staat de kwaliteit van haar producten en diensten centraal. Tevens kenmerkt VNK Bouw zich door het volgende:

  • Wij zorgen voor de montage van de wandbekleding
  • Wij hebben een ruim assortiment met motieven en kleuren
  • Wij bieden garantie op ons werk
  • Werkzaam door heel Nederland
  • Wij bieden advies op maat

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebied van wandbekleding? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Neem contact met ons op

Wil je ook VNK Bouw inschakelen voor de levering en montage van wandbekleding? Of heb je behoefte aan advies bij het kiezen van passende wandtegels of wandplaten voor aan de muur? Neem dan contact met ons op via e-mailadres info@vnkbouw.nl of door te bellen naar 085-3036573. Wij horen dan graag wat je wensen zijn voor de nieuwe wandbekleding bij je thuis of op kantoor.